Donateur worden? Graag! Hier leest u hoe!

samen kleuren we diepenveen oranje

Met Oranje Comité Diepenveen willen we voor u en het dorp Diepenveen graag activiteiten organiseren. Afgelopen Koningsdag is dat goed gelukt! Het was anders dan anders en we hebben dan ook een alternatief programma in elkaar gezet om voor iedereen iets te bieden, en wat binnen de coronamaatregelen mogelijk was. Hieronder een overzicht van de activiteiten die we op Koningsdag georganiseerd hebben:

  • Een fietspuzzeltocht voor de onder- en bovenbouw van de basisscholen, ook te doen met het gezin of te voet;                                                
  • De ‘versier je tuin’-actie, dat moet opgevallen zijn; 
  • Een krijttekeningwedstrijd, iedere basisschoolleerling ontving daarvoor stoepkrijt;
  • Een presentje voor de bewoners van verzorgingshuis Sparrenheuvel en seniorencomplex De Pellerij, De Beukenhof en Sequoiahof

In het najaar gaan we nog een activiteit organiseren. Welke activiteit blijft nu nog even een verrassing…

Afgelopen jaar, 2020 hebben we helaas geen activiteiten kunnen organiseren, wegens de bekende corona-uitbraak en maatregelen.  We hebben daarom besloten om ook geen gebruik te maken van de mogelijkheid tot het innen van de machtigingen

Ons steunen kan door donateur te worden: Met een kleine jaarlijkse bijdrage maakt u het organiseren van de activiteiten wat makkelijker. Zo kunnen wij invulling blijven geven aan aansprekende (oranje-) activiteiten voor ons dorp.

Hoe doet u mee?

  • Met een automatische incasso: Klik hier voor het invullen van een machtiging op deze site.
    Wanneer u ons in het verleden heeft gemachtigd voor een automatische incasso, innen wij deze eind april.
  • Zelf overmaken: Ook kunt u ons steunen door donateur te worden en zelf de jaarlijkse contributie van minimaal € 7,50 over te maken. Geef dit aan bij uw inschrijving.

Als we overgaan tot het innen van uw bijdrage, herinneren we u er vooraf aan dat we dit gaan doen. Uit kostenoverwegingen maken wij voor correspondentie bij voorkeur gebruik van e-mail. Als u dit nog niet eerder heeft gedaan, stellen wij het op prijs als u uw mailadres doorgeeft aan info@oranjecomitediepenveen.nl.

Wij danken u alvast voor uw bijdrage en zien u graag bij onze activiteiten.

Dank jullie wel, Oranje Comité Diepenveen.