Dronebeelden Koningsdag 2021 in Diepenveen.

Koningsdag 2021 ging het Oranjecomité al vroeg op pad in Diepenveen om deze dag met een drone op beeld vast te leggen. We fietsten daarvoor het hele dorp rond en maakten op veel plekken opnames van mooi versierde voortuinen en straten. Daarbij werden we handig geholpen door dorpsgenoten die hun foto’s op Instagram en Facebook plaatsten met de hashtag #diepenveenoranje.


Het was echt een plezier om onze 300 uitgedeelde vlaggenlijnen in de voortuinen terug te zien. En de jeugd had onze oproep om mooie stoepkrijttekeningen te maken goed opgepikt: er was bijna geen straat in Diepenveen te bekennen zonder een kleurrijke tekening. Super
bedankt daarvoor!

De opnames trokken veel aandacht en bewoners maakten graag van de gelegenheid om even voor de camera te poseren. We hebben alle beelden verwerkt in deze mooie compilatie.

Veel plezier met kijken, je ziet zeker nog bekenden langkomen! Deel de film gerust met mensen die je (her)kent. En mocht jouw tekening of tuin er niet op staan, niet getreurd… volgend jaar is er weer een Koningsdag. Zeker tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Oranje Comité Diepenveen.

PS. De opnames zijn mede mogelijk gemaakt door Pieter van Van Duijn Vastgoedpromotie. Hij deed dit geheel belangeloos, geweldig hé?