Prijswinnaars Koningsdag 2021!

Afgelopen Koningsdag zijn er verschillende activiteiten georganiseerd én gestimuleerd om thuis mee aan de slag te gaan. En wat hebben jullie daar druk aan mee gedaan! Veel fietsers die de puzzeltocht gedaan hebben, meeste door te fietsen, sommigen zelfs te voet. En ook veel huizen, stoepen en soms zelfs halve straten waren versierd! Heel erg bedankt allemaal!

Prijzen

Met al deze activiteiten waren ook prijzen te winnen. We ontvingen veel inzendingen en er zijn een hoop mooie foto’s binnengekomen, ook dat was erg tof om te zien. We hebben 4 prijzen uitgeloofd:

  • Wie had het mooist versierde huis (2 x),
  • Wie stuurde de mooist versierde fiets(en) in,
  • De leukste foto van deelnemers aan de fietstocht.

Om met de mooist versierde huizen te beginnen, daar zijn twee dinerbonnen voor Brasserie Zonnig in Diepenveen uitgereikt.

Mooiste versierde huizen

De eerste bon is gewonnen door Annemiek Koldeweij van de Salome Stickenstraat, dat ligt in de nieuwe wijk op de oude tennisbaan. Annemiek is een echte geboren en getogen Diepenvener die na een tijdje buiten het dorp nu weer in Diepenveen woont. En dan meteen met de neus in de boter valt! Het huis was erg mooi versierd met onder ander (onze?) oranje én rood-wit-blauwe vlaggetjes.

De andere dinerbon gaat naar de buren familie Smeenk en familie Havekes die wonen Aan de Bogen. Samen hadden ze het huis versierd met de initialen van de koning met de vlaggetjes! Hoe ze de bon gaan verdelen, daar komen ze vast samen uit. Hopelijk kunnen ze snel samen een keer het terras op.

Fietspuzzeltocht

De prijs voor de mooist versierde ingezonden fietsen op Koningsdag gaan naar de zusjes Noor en Elin. Allebei hebben ze flink uitgepakt en veel oranje, ballonnen en bloemen op hun fiets vastgemaakt! En die bidon achterop maakt het plaatje natuurlijk compleet ;-). Zij winnen een spelletje naar keuze, dat ze zelf mogen uit gaan zoeken bij de spellenwinkel in Deventer, Koning Willem.

De mooiste foto van het deelnemen aan de fietspuzzeltocht is gegaan naar de familie Scheven-Schinkelshoek. Die hebben de hele fietstocht met zijn viertjes versierd gefietst en maakten onderweg deze mooie foto. Gefeliciteerd Jantine, Henk, Lideweij en Reinier. Ook jullie kunnen een mooi gezelschapsspel uitzoeken bij Koning Willem!

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het enthousiast versieren, krijten, fietsen, puzzelen en gezellig doen deze dag!

Samen kleurden wij Diepenveen Oranje!