Tipje van de sluier voor Koningsdag 2021

Voor Koningsdag 2021 heeft Oranje Comité Diepenveen allemaal nieuwe activiteiten opgezet! Dinsdag 27 april vieren we de verjaardag van Koning Willem-Alexander en ook dit jaar organiseert het oranjecomité activiteiten voor alle inwoners van het dorp.

 

Om deze dag samen te kunnen vieren als dorp, binnen de landelijke corona-maatregelen, zijn wij aan de slag gegaan met nieuwe ideeën. Twee activiteiten voor de jongere jeugd van het dorp zijn: 1. een fietsquiz en 2. het versieren van… ja alles eigenlijk! Versier je fiets, je huis, de stoep en jezelf! Versier met zoveel mogelijk oranje! Als je op Koningsdag een foto instuurt naar foto@oranjecomitediepenveen.nl met je versierde tuin, fiets of stoep, kun je mooie prijzen winnen. En je hebt een hele leuke dag, samen met je gezin of met vriendjes. Veel succes alvast!

Hou deze website in de gaten voor meer informatie over hoe je aan versierspullen komt. Foto’s kun je op Koningsdag naar foto@oranjecomitediepenveen.nl sturen. Volg ons ook op facebook, twitter en instagram voor de laatste nieuwtjes, gebruik dan ook de hashtag #diepenveenoranje.

Samen kleuren we Diepenveen Oranje!