Wie versiert zijn tuin het mooist van heel Diepenveen?

Samen kleuren we Diepenveen Oranje!

Wij hebben al wat gekrijt op de straten en als Oranje Comité Diepenveen hebben we nog meer ideeën op het programma. Wat doen jullie allemaal om Diepenveen Oranje te laten kleuren? Versier je tuin tijdens Koningsdag in een fleurig oranje thema met bijvoorbeeld slingers, ballonnen en verlichting. Om je een beetje op weg te helpen krijg je van Oranje Comité Diepenveen alvast een 10 meter lange oranje vlaggenlijn kado!

Vanaf woensdag 21 april kun je een gratis vlaggenlijn (één per huishouden!) ophalen bij de service-balie van Albert Heijn Middeldorp. Wij zijn erg benieuwd wat jullie op Koningsdag van je tuin maken. Het Oranje Comité Diepenveen beloont de drie mooist versierde tuinen met een leuke prijs!


Wil je kans te maken op een prijs? Stuur ons dan een foto van jullie oranje versierde tuin. Hoe je dat doet? Mail je mooiste foto naar foto@oranjecomitediepenveen.nl . Je mag de foto’s natuurlijk ook delen op sociale media, gráág zelfs. Zet je er #diepenveenoranje bij, dan kunnen anderen de foto’s ook vinden en laten wij misschien een drone langs vliegen om opnames te maken!

Na Koningsdag kunnen de vlaggen naar zolder en dan lezen jullie hier wie er gewonnen heeft. Veel versier-plezier!