Bedankt Diepenveen voor de geweldige Koningsdag 2022!!

Wat een heerlijke dag was Koningsdag 2022! Het zonnetje scheen en alles kleurde oranje.

Oranje Comité Diepenveen wil graag iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze dag: Sempre Crescendo. Heeren van de Heijs, de band King George, de basisscholen Slingerbos en Zonnewijzer, vrijwilligers, de meiden die FitTop10 zongen, wethouder Grijssen en alle bezoekers.

Ook dankjewel aan alle kinderen die bij Goochelaar Jordi zichtbaar hebben genoten (en ook de ouders, die hebben we zichtbaar zien en horen lachen). Een speciaal dankjewel voor de kinderen op de kleedjesmarkt, die na hun verkoop álles supernetjes achter gelaten hebben! We zien jullie volgend jaar graag weer.


Dank aan de organisatie van de Braderie die de geweldige stroom van mensen door Diepenveen hebben geleid zodat iedereen alles kon zien wat ons dorp te bieden heeft: van de brandweer, via de winkelstraat naar het centrale Oranjeplein bij het Hof van Salland, en vandaar kon je nog alle kanten op om alle in volle kramen te neuzen.

En tot slot een dankjewel aan alle helpers die hebben helpen opruimen aan het eind van de dag zodat het dorp er weer schoon en blinkend bij ligt.

Bekijk de foto’s van al onze activiteiten van Koningsdag 2022 en eerder nog eens terug op de foto-pagina.

Door donateur te worden van Oranje Comité Diepenveen steunt u deze activiteiten (en onze andere acties), zo is er volgend jaar weer een mooi programma mogelijk.