Innen donateursbijdrage Oranje Comité Diepenveen

Beste (aanstaande) donateurs van Oranje Comité Diepenveen,

Deze dagen ontvangt u een e-mail over het innen van de bijdrage voor 2022. Oranje Comité Diepenveen is nu druk met de organisatie Koningsdag 2022, en regelt ook een aantal andere leuke activiteiten in- en voor ons dorp.

Komende woensdag organiseren we eindelijk weer een echte Koningsdag met de aubade en leuke activiteiten voor jong en oud, zoals:

  • een kindershow voor de allerjongsten
  • een kleedjesmarkt voor de bovenbouw;
  • gladiatorenspel voor kinderen;
  • een aantrekkelijk podiumprogramma met livemuziek voor iedereen bij het Hof van Salland (waarbij weer gebruik wordt gemaakt van onze eigen muziekkoepel);
  • een leuke activiteit voor de bewoners van verzorgingshuis Sparrenheuvel.

In december organiseren we weer de sfeervolle Lichtjeswandeling door ons dorp.

Afgelopen jaar hebben we voor beide activiteiten een succesvolle Corona-veilige versie georganiseerd. Dat geeft vertrouwen dat we in alle omstandigheden de activiteiten in elk geval door kunnen laten gaan en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de saamhorigheid in het dorp. Steunt u ons nog niet, dan kunt u komende Koningsdag bij de koffiebar op het Oranjeplein een machtiging afgeven. Of u gaat naar de donateurspagina op deze site en vult daar uw gegevens in.

 

Uit kostenoverwegingen maken wij voor correspondentie bij voorkeur gebruik van e-mail.
Mocht u dit nog niet eerder gedaan hebben, wilt u dan uw e-mail adres doorgeven aan onze penningmeester via info@oranjecomitediepenveen.nl.

 

Wij danken u alvast voor uw bijdrage en hopen u te ontmoeten bij onze activiteiten.