Inschrijven Kleedjesmarkt op Koningsdag 2022

Nog even en we vieren Koningsdag in Diepenveen met een grote feestdag! Oranje Comité Diepenveen heeft daarvoor een mooi programma ingericht en voor jullie, de kinderen van Diepenveen, betekent dat meedoen met de aubade, leuke activiteiten en natuurlijk de kleedjesmarkt.

De aubade start om 9 uur met jong en oud Diepenveen op het ‘Oranjeplein’ voor Hof van Salland. Samen met de kinderen van beide basisscholen, andere verenigingen en een wethouder (heel misschien komt de Burgemeester!) openen we dan officieel Koningsdag 2022. We hijsen daarbij de vlag en zingen het Wilhelmus, het Sallands volkslied en het nieuwe Koningsspelenlied “FitTop10” op de muziek van Sempre Crescendo. Dus goed de teksten oefenen.

En dan begint de Kleedjesmarkt voor jullie, de kinderen van de bovenbouw van de Diepenveense basisscholen! Om ervoor te zorgen dat je een mooie gratis plek hebt, houden wij de parkeerplaats van de Albert Heijn voor jullie vrij. Zo kun je meedoen met je klasgenoten aan de aubade en daarna gaan handelen voor wat extra spaargeld.

Doe je mee? Je kunt je inschrijven door QR code te scannen in de brief die je via school krijgt. Oranje Comité Diepenveen deelt dan alle ingeschreven kinderen in en op Koningsdag wijzen we jullie je plek aan waar je de winkel kunt opbouwen.

Schrijf je in en verzamel alvast de spullen die je wil verkopen, zo verdien je op Koningsdag mooi wat extra zakgeld.

LET OP: vanaf dit jaar kan er geen overgebleven spullen meer ingeleverd worden! Dat betekent dus: wat je niet verkoopt, dat neem je mee terug naar huis, zodat je plekje opgeruimd achterblijft.