Zin in Lichtjeswandeling Diepenveen, 10 december!

Zaterdag is het 10 december, tijd voor de Lichtjeswandeling!

We lopen vanaf het Kulturhus in een lange stoet naar het oude centrum van Diepenveen, langs de kerk en dan een kleine ronde door de velden en om Oud Rande heen. Oranje Comité Diepenveen voorziet voor de tocht de paden van lichtjes en zorgt voor een veilige tocht.

  • Vanaf 17:00 uur verzamelen bij Kulturhus, Hof van Salland
  • anaf 17:00 uur te koop bij de stand van Oranje Comité Diepenveen (EUR 2.00 per stuk)
  • 17:15 uur vertrek van de wandeling (duur is ongeveer 45 minuten)
  • 18:00 uur tocht eindigt bij de kerk
  • 19:00 uur, einde Lichtjeswandeling

Laat je onderweg verrassen door licht, lampjes en een vuurkunstenaar! Deelname is volledig gratis.

De wandeling eindigt op het plein bij de kerk. Helaas gaat de kerstmarkt dit jaar niet door, we zorgen wel dat er iets is om ons aan te warmen en dat er nog even nagepraat kan worden.

Het wordt een koude avond, dus zorg voor warme kleding.

Neem zelf een lampion mee om de weg te vinden, zichtbaar te zijn, en om op te vallen als je een hele mooie lampion geknutseld hebt. Tips om een mooie lampion te maken vind je hier.

Oranje Comité Diepenveen organiseert elk jaar meerdere activiteiten voor iedereen in Diepenveen, waaronder Koningsdag en de Lichtjeswandeling. We doen dat met veel enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. Voor inkoop en huur van materialen zijn we afhankelijk van subsidies en donaties. Zijn jullie nog geen donateur van Oranje Comité Diepenveen en draag je onze activiteiten een warm hart toe? Wordt dan snel donateur door op onze website het aanmeldformulier in te vullen! Invullen duurt minder dan een minuut en kan vanaf een paar euro per jaar.