Aanmelden Kleedjesmarkt 2023

Nog even en we vieren Koningsdag in Diepenveen met een grote feestdag! Oranje Comité Diepenveen heeft daarvoor een mooi programma ingericht en voor jullie, de kinderen van Diepenveen, betekent dat meedoen met de aubade, leuke activiteiten en natuurlijk de kleedjesmarkt.

Eerst de aubade, die start om 9 uur met jong en oud Diepenveen op het ‘Oranjeplein’ voor Hof van Salland. Samen met de kinderen van beide basisscholen, andere verenigingen en de burgemeester van Deventer openen we officieel Koningsdag 2023. Voor de kleine Diepenveners hebben we een mooi optreden geregeld van een goochelaar in het Kulturhus

Daarna begint de Kleedjesmarkt voor jullie!

Alle kinderen vanaf groep 4 die op de Diepenveense basisscholen Slingerbos en Zonnewijzer zitten, mogen een kleedje op de traditionele kleedjesmarkt! Om ervoor te zorgen dat je een mooie gratis plek hebt, houden wij van Oranje Comité Diepenveen de parkeerplaats van Albert Heijn Middeldorp voor jullie vrij. Zo kun je meedoen met je klasgenoten aan de aubade en daarna gaan handelen voor wat extra spaargeld.

Hoe doe je mee met de kleedjesmarkt? Je kunt je inschrijven via de berichten die je krijgt via je school. Je aanmelding komt dan uit bij Oranje Comité Diepenveen en wij delen dan alle ingeschreven kinderen in. Op Koningsdag zelf meld je je rond 10:00 uur bij ons op de parkeerplaats en daar wijzen we jullie de plek aan waar je je winkeltje kunt opbouwen.

Schrijf je in en verzamel alvast de spullen die je wil verkopen, zo verdien je op Koningsdag mooi wat extra zakgeld. LET OP: Overgebleven spullen kunnen niet ingeleverd worden! Dat betekent dus: wat je niet verkoopt, dat neem je mee terug naar huis, zodat je plekje opgeruimd achterblijft.

Zit je niet meer op de basisschool en wil je toch spullen verkopen op Koningsdag, neem dan contact op met de Braderiecommissie die achter de grootste braderie van Salland zit via www.braderiediepenveen.nl

Oranje Comité Diepenveen organiseert elk jaar meerdere activiteiten voor iedereen in Diepenveen, waaronder Koningsdag en de Lichtjeswandeling. We doen dat met veel enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. Voor inkoop en huur van materialen zijn we afhankelijk van subsidies en donaties. Zijn jullie nog geen donateur van Oranje Comité Diepenveen en draag je onze activiteiten een warm hart toe? Wordt dan snel donateur door op onze website het aanmeldformulier in te vullen! Invullen duurt minder dan een minuut en kan vanaf een paar euro per jaar.