Donaties 2023

Het Oranje Comité Diepenveen organiseert ook in 2023 weer een aantal mooie activiteiten in- en voor ons dorp. Hieronder zie je een overzicht van deze activiteiten in ons dorp.

27 april is het weer Koningsdag met de aubade en leuke activiteiten voor jong en oud, zoals:
– een Goochelshow voor de allerjongsten;
– een kleedjesmarkt voor de bovenbouw;
– een klimwand;
– een aantrekkelijk podiumprogramma met livemuziek bij het Kulturhus (waarbij weer gebruik wordt gemaakt van onze eigen muziekkoepel);
– een activiteit voor de bewoners van verzorgingshuis Sparrenheuvel.

In december organiseren we de sfeervolle Lichtjeswandeling rond de kerk in Diepenveen met veel lichtjes, lampionnen en vermaak.

Onze activiteiten zijn alleen mogelijk met jullie financiële steun, dus dankjewel donateurs! We hopen daarom dat jullie ons ook dit jaar willen steunen zodat we invulling kunnen blijven geven aan het organiseren van aansprekende activiteiten voor ons dorp.

Wanneer je ons in het verleden een machtiging heeft gegeven voor een automatische incasso zal deze omstreeks 22 mei worden geïnd. Je ontvangt hierover een brief of e-mail. Je kunt ook zelf de jaarlijkse contributie van minimaal € 7,50 over te maken naar ons.

Ben je nog geen donateur van Oranje Comité Diepenveen en draag je onze activiteiten een warm 🧡 hart toe?
Word dan snel donateur door op deze site het aanmeldformulier in te vullen! Invullen duurt minder dan een minuut en doneren kan vanaf een paar euro per jaar.

Wij danken jullie alvast voor uw bijdrage en hopen elkaar te ontmoeten bij onze activiteiten.

Met vriendelijke groeten,

Oranje Comité Diepenveen