Lichtjeswandeling voor het hele gezin!

Loop mee met de Lichtjeswandeling 2023 op 16 december! Oranje Comité Diepenveen brengt zo wat licht in de donkere dagen. Deze wandeling organiseren we voor iedereen in Diepenveen die mee wil. De wandeling is geschikt voor kinderen, volwassenen van alle leeftijden, kinderwagens, het hele gezin dus!

We verzamelen om 16:30 uur bij het Kulturhus, Hof van Salland. Van daar wandelen we om 16:45 uur in optocht over de wetering en via het kerkpad, langs de weilanden en door de bosjes tussen de Sallandsweg en het spoor. Onderweg wordt je getrakteerd op lichtjes, sfeergeluiden en gezelligheid, Halverwege stoppen we voor een beker chocomel. Wat hoor je in het donker? En wat kun je wel zien?

De wandeling eindigt bij de kerk, waar de Kerstmarkt weer volop gaande is. Een leuke plek om na te praten met chocomel of glühwein of kerstinkopen te doen!

Heb je zelf een lampion, neem deze mee op de wandeling!

Heb je nog geen lampion? Kom dan iets eerder want vanaf 16:30 uur kun je bij de startplek bij het Kulturhus een  mooie lampion met lampje kopen voor slechts €2,-. Deelname aan de Lichtjeswandeling is verder geheel gratis, dankzij onze donateurs en een bijdrage van WijDeventer.

Meer informatie volgt op deze website, hou ons hier in de gaten en op de sociale media.

Oranje Comité Diepenveen organiseert elk jaar meerdere activiteiten voor iedereen in Diepenveen, waaronder Koningsdag en de Lichtjeswandeling. We doen dat met veel enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. Voor inkoop en huur van materialen zijn we afhankelijk van subsidies en donaties. Bent u nog geen donateur van Oranje Comité Diepenveen en draagt u onze activiteiten een warm hart toe? Wordt dan snel donateur door op onze website het aanmeldformulier in te vullen!
Invullen duurt minder dan een minuut en kost u maar een paar euro per jaar.